Linderoths Studio

Tryck är långt ifrån dött. Men idag saknar många kunskap om hållbar tryckproduktion och hur tryckt material kan förstärka värdet av digitalt innehåll. Vi skapar affärsmässiga fördelar genom att effektivisera våra kunders grafiska produktion.

Med 100 års erfarenhet från den grafiska industrin har vi sett det mesta och lärt oss de flesta knepen. Så när det kommer till allt som har någonting med tryck att göra – oavsett om det handlar om broschyrer, kataloger, utställnings- och mässmaterial, giveaways eller profilkläder är vi en pålitlig partner. Vi är helt oberoende och erbjuder ett stort utbud genom ett brett nätverk med leverantörer över hela världen.

På Linderoths Studio ger vi ditt företag affärsmässiga fördelar genom att effektivisera era inköp av trycktjänster, och dessutom kan vi hjälpa till med produktion av original.

Vi hjälper er att analysera och samordna inköpen och gör dem på så sätt mer effektiva. Målet är att höja kvalitén och hitta rätt leverantör för varje jobb, men framförallt att sänka kostnaderna. Det här skapar mer ordning och reda, så att ni kan fokusera på kärnverksamheten.

Inköpstjänsten

Vår inköpstjänst syftar till att förenkla och effektivisera ditt företags inköp av trycktjänster så att ni kan lägga mer tid på er kärnverksamhet.

Att låta oss sköta inköpen innebär inte att ni tappar kontrollen, besluten ligger fortfarande hos er. Vi kommer väl förberedda och lyfter frågor så att vi förstår era behov, och med vårt omfattande kontaktnät kan vi sköta upphandlingen på ett mer strukturerat sätt.

Med vårt kunnande inom den grafiska industrin hjälper vi er att välja rätt leverantör för ändamålet. Och eftersom vi har långsiktiga åtaganden med många leverantörer kan vi pressa priserna även om volymerna är små.

5 fördelar med att anlita Linderoths för ert företags tryckupphandlingar

• Ni sparar tid och kan fokusera på er kärnverksamhet
• Tillgång till Linderoths avtalsleverantörer
• En kontaktperson oavsett typ av uppdrag
• Tillgång till många års erfarenhet och specialistkompetenser
• Garanterat lägre kostnader än vad ni har idag

Jag vill veta mer

Alfred the Butler

För att underlätta era löpande beställningar av tryckt material erbjuder vi ett smidigt, webbaserat marknads/beställningssystem som heter Alfred the Butler. Här går ni själva in och skapar visitkort, variabla foldrar, broschyrer och affischer, beställer give aways som pennor, tablettaskar, beachflaggor, rollups, påsar och profilkläder.

I Alfred the Butler skapar vi mallar så att ni eller era återförsäljare snabbt och smidigt kan skapa säljbroschyrer och prospects som är säkrade till er grafiska profil. Vi skapar också mallar för sociala medier, digitala annonser och pdf:er. Dessutom erbjuder Alfred the Butler en enklare bildbank.

Kontakta oss så bokar vi en demo och berättar mer hur ert företag kan dra nytta av Alfred the Butler.

Jag vill boka en demo

Produktionsbyrån

Linderoths Studio erbjuder även produktion av original, grafisk formgivning, skyltar, display och rollups. Behöver du hjälp med utveckling av ditt varumärke eller kommunikation av mer strategisk karaktär så finns kommunikationsbyrån Linderoths i samma lokaler.

KONTAKTA OSS

Låter det intressant, tveka inte att kontakta oss.

Johan Ericsson
Account Director
Linderoths Studio
johan.ericsson@linderoths.se
+ 46 706 24 69 29